torstai 14. maaliskuuta 2013

The smell of ink in the morning

Piirsin eilen illalla pienen pöllökuvan samoilla tusseilla joilla piirtelin aiemmissa blogiteksteissä näkyneitä kehystettyjä tussikuvia kalloista yms.
Aikeenani on aloittaa oikeilla musteilla piirtäminen, mutta on ollut hyvin vaikea saada mitään aikaiseksi ihan tavallisessa arjessakin.
Kirjan kannen kuvituskin on nyt jumahtanut. Kenties tänään saan sitä taas eteenpäin. Hahmot on suunniteltu ja piirretty mutta pitäisi vielä lisää hioa niitä ja etenkin kuvavaihtoehtoja ja niiden värittämistä vesiväreillä.

Sen jälkeen pitäisi testata onko vesivärilehtiöni papereista mihinkään vai pitäisikö ostaa parempia ja paksumpia papereita viimeisten kuvien suunnitteluun. Mutta ennen tuota pitäisi vielä näyttää kuvasuunnitelmat asiakkaalle, niin ei tarvitse tehdä turhaa työtä kalliille ja hyvälaatuiselle paperille.


Tämä työ oli vähän hutiloiden tehty, etten ole niin tyytyväinen tähän. Kuvan ilmeestä pidän eniten.

Sain tänään vesivärisiveltimille pussukan, joten olen erittäin iloinen, että minulla on vihdoin sellainenkin. Kun on köyhä kuin syöpä niin erilaisten taidetarvikkeiden hankkiminen on erittäin hidasta hommaa. Sen takia yritän aina hyödyntää kaikenlaista tavaraa mitä eteen tulee. Esimerkiksi monet ostavat taulupohjia tai tekevät niitä itse, mutta minä etsin puulevyjä roskakatoksista ja maalaan niille. Minulla onkin kaappia ja varasto täynnä erilaisia puulevyjä sekä pahvinpalasia. Vain niistä edustavimmat voisi myydä tai laittaa näyttelyyn, mutta sillä ei ole suurta väliä mitä käyttää maalauspohjana niin kauan kuin saa harjoiteltua jollekin alustalle maalaamista. Periaatteessa olen ihan ylpeä siitä että käytän mielikuvitustani näissä hommissa. Soveltamalla pärjää eikä tarvitse odotella sitä päivää että mahdollisesti olisikin rahaa erilaisiin työvälineisiin.

English:
I drew a little owl-picture last night. It was a bit fast paced and not so accurate so I'm not really pleased with it but I like the overall look of it. I have been having troubles with trying to get anything done even with my everyday life. I really don't know how everyone else can make art every day and every week. I can barely do anything with my low energy levels.

The book cover-project is also in hold.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti